Centre Mèdic Teknon

El Centre Mèdic Teknon, un dels centres més bells d’Europa, és considerat un hospital general privat de referència. Les tecnologies més avançades i el més alt nivell de confort, que es nota en cada detall, fan que l’hospital sigui un dels centres privats més sol·licitats.

Hospital en xifres

400
Metges
19.400
Altes a l´any
16.314
Consultes a l´any
19.400
Cirurgies a l´any
89.100
Urgències a l´any
6.000
Pacients a l´any
Carrer de Vilana, 12 08022 Barcelona

Per a qui?

El Centre Mèdic Teknon si bé ofereix totes les especialitats mèdiques i quirúrgiques és reconegut com a referent en àrees com cardiologia i cardiocirurgía, cirurgia maxil·lofacial, plàstica i reconstructiva, cirurgia d’epilèpsia i medicina regenerativa.

Per què?

  • Centre de referència en diverses especialitats

Per convertir-se en un centre exemplar no només es necessita disposar d’un equip excel·lent i un bon equipament, sinó també organitzar adequadament els processos, com proporcionar atenció al major nombre de casos homogenis, que serien tractats per especialistes (l’anomenada massa crítica de casos). Amb la recent unificació dels majors hospitals privats a Barcelona en una xarxa, Teknon s’ha convertit, en l’hospital amb el major nombre de casos de cardiologia i cirurgia cardíaca de tot el sector privat a Espanya. I aquesta és una condició inicial seriosa per fer una aposta per les tecnologies de l’avantguarda i innovació i per suposat per aconseguir els millors resultats en cada camp.

Recentment al centre es va posar en marxa el quiròfan híbrid – una tecnologia, la més avançada d’Europa, que permet estendre l’ús de procediments mínimament invasius per a la gran majoria d’operacions.

Les últimes tecnologies juntament amb l’experiència de l’equip de metges del Dr. Xavier Ruyra (Cap de servei de Cirurgia Cardíaca) i del Dr. Juli Carballo (cap de servei de Cardiologia) fan possible no només col·locar un stent, sinó substituir una vàlvula cardíaca mitjançant una petita incisió a l’engonal i en 30 minuts. Què significa això per al pacient? Mínima pèrdua de sang, una reducció radical dels riscos de complicacions i sensacions doloroses, anestèsia més suau i curta, i una operació tan ràpida que permet realitzar aquests procediments fins i tot a les persones d’edat molt avançada. En altres paraules, les intervencions modernes per a la malaltia cardíaca permeten garantir el més alt nivell de seguretat per a pacients i una possibilitat de la més ràpida recuperació.

Exemples similars es poden trobar en altres especialitats. Per exemple, el servei d’epilèpsia de l’hospital és líder internacional en el seu camp, que rep un gran nombre de casos de diferents països.

El servei de Teràpia Regenerativa de Teknon, dirigit pel Dr. Lluís Orozco Delclos i el Dr. Robert Soler Rich, ha estat pioner en l’ús de cèl·lules mare adultes cultivades i seleccionades usant procediments GMP (Good Manufacturing Practice) en laboratoris de teràpia cel·lular . Des del 2003 al servei s’han realitzat 9 assaigs clínics amb cèl·lules mare actives: principalment per al tractament dels casos de pseudoartrosi, osteonecrosi del cap femoral, l’osteoartritis i lesions dels discos intervertebrals a la zona lumbar. Més de 700 pacients van ser tractats amb cèl·lules mare mesenquimals sota l’estreta supervisió de comissions espanyoles i internacionals, amb resultats extremadament prometedors.

  • Reconeguts especialistes

Al centre hi treballen més de 400 metges, entre els quals hi ha experts reconeguts, líders en la seva especialitat a nivell internacional.

Entre ells podríem nomenar el professor Raimon Miralbell que combina el càrrec de director del Servei d’Radiooncología de l’Institut Oncològic de Teknon amb la direcció de la HUG (Ginebra, Suïssa), així com la formació a la Facultat de Medicina de la Universitat de Ginebra. El Dr. Miralbell també coopera amb l’Institut Europeu de Recerca (ESI) i Centre Europeu de Recerca Nuclear (CERN), desenvolupant projectes de formació i de recerca en el camp de la radioteràpia estereotàctica i és el President de Swiss Proton Users Group, sent un dels especialistes més citats en el camp de la radioteràpia, especialment per la teràpia de la pròstata i dels tumors cerebrals.

I un altre exemple, en què Teknon és un dels líders europeus indiscutibles: la Cirurgia Maxil·lofacial. El Dr. Federico Hernández-Alfaro, qui dirigeix ​​aquest servei, és àmpliament conegut per les seves activitats tant científiques, com assistencials. Les seves ponències sovint obren els congressos internacionals de l’especialitat. Els seus llibres per a professionals, com ara “Bone grafting in Oral Implantology” han aconseguit ser “bestsellers” en diferents idiomes i, el més important, el Doctor utilitza àmpliament les tècniques innovadores per als seus pacients. Remodelació o restauració de l’estructura òssia de les cares de més de 4.000 pacients – és el resultat del treball no només d’un gran investigador, sinó d’un especialista molt actiu.

Algunes de les seves operacions amb tècniques mínimament invasives permeten canviar significativament l’estructura òssia d’una persona en només mitja hora, mentre que operacions multi-nivell, que representen una remodelació completa de la cara poden durar moltes hores. Però fins i tot aquestes últimes no recorden en res a aquelles intervencions agressives esteses només fa 10 anys. Algunes d’aquestes innovacions van ser introduïdes en la pràctica internacional pel Dr. Hernández-Alfaro aquí, al centre mèdic Teknon.

  • Cultura de gestió de qualitat + màxim confort

El Centre Mèdic Teknon s’ha esforçat molt en organitzar processos i proporcionar la màxima fiabilitat i garanties per als pacients. L’obtenció i manteniment per més de 10 anys de la prestigiosa acreditació JCI de l’Hospital per la Joint Commission International confirma la cultura de gestió de la més alta qualitat i les garanties de seguretat per als pacients.

L’hospital és un exemple d’un centre privat amb clara orientació al servei al client. Aquesta orientació es manifesta en tot, des dels processos organitzacionals fins a petits detalls per brindar la màxima comoditat. El centre és bonic: entre els pacients que vénen aquí per primera vegada, la primera impressió és sovint la d’un “hotel de cinc estrelles.” El Centre és còmode, amb gran atenció als detalls: les habitacions són confortables i acollidores, el personal s’esforça a cuidar-te, l’hospital disposa de servei de consergeria o una meravellosa selecció de menús … Tant entre les parelles espanyoles, com estrangeres es va convertir “en moda” triar Teknon per donar a llum. Quan tractem d’explicar això als nostres pacients, sempre hem de mencionar no només l’excel·lent equip de obstetres i ginecòlegs, sinó també aquesta sensació de seguretat, comoditat, calma i la màxima atenció als detalls. Fins a una simple vista des de la finestra de l’habitació a un bell parc amb palmeres i ocells, és increïble. Sensació de confort i tranquil·litat, que val molt en el món modern.

Per a pacients estrangers

Teknon rep un gran nombre de pacients internacionals a l’any: el resultat d’una excel·lent reputació i una política molt orientada a clients estrangers. Així, per a pacients que parlen anglès, rus, francès, àrab, s’ofereix un servei d’acompanyants en el seu idioma; i en el servei on estan ingressats els pacients internacionals, hi treballen infermeres i assistents multilingües. Els metges del centre, parlen diverses llengües; com a mínim, bon anglès.

Una mica d'història

L’hospital impressiona pel seu disseny i comoditat. I no ha estat una casualitat, sinó el resultat de gran treball dels fundadors del centre. Abans de la inauguració el 1994, els impulsors del centre van viatjar a tots els millors hospitals del món, recollint les millors idees. Aquestes idees de disseny i organització d’espais es van aplicar durant la remodelació de l’edifici de l’hospital. Es va apostar per utilitzar per a això la bella façana del segle XIX (la famosa torre Vilana que durant molt temps va servir com reformatori per a joves delinqüents), però en combinació amb el disseny molt modern de plantes de vidre que aporten sensació de “aire”. I mantenint un bonic parc. Pràcticament des del moment de la seva obertura, el centre va aconseguir atraure alguns dels especialistes més famosos i en un temps rècord convertir-se en un dels centres mèdics privats més coneguts d’Europa.

Contacta'ns

TELÈFON
+34 663 617 233
Email
info@bmc.cat
SOL·LICITUD
Enviar ara
DIRECCIÓ
Mirar mapa