Barcelona Medical Consulting (BMC) és responsable de l'organització de l'atenció mèdica per a pacients estrangers en els principals hospitals de Barcelona, i duu projectes de desenvolupament internacional en l'àmbit de la sanitat.

El nostre equip duu treballant en aquest camp des de 2008. N´hi ha entre els nostres clients pacients, asseguradores, hospitals, fundacions benèfiques i directius de sanitat de diferents països del món.

TESTIMONIS & MITJANS

Els nostres pacients i els nostres partners - directors dels hospitals de Barcelona i de diverses institucions internacionals - han deixat els seus comentaris sobre el nostre treball. En aquesta secció també s´apleguen de reportatges sobre la medicina de Barcelona i tot allò que s´ha publicat sobre nosaltres en premsa i televisió.

Testimonis
Tot allò que s´escriu sobre nosaltres els nostres pacients i els nostres partners d'hospitals i organitzacions internacionals.
BMC als Mitjans
Col·laborem en la preparació de publicacions i reportatges de televisió, i d'altra banda, els Mitjans parlen del nostre treball.
Els nostres Partners
Algunes organitzacions amb les quals treballem durant molts anys i que confien en nosaltres.

Sobre nosaltres

Duem projectes de desenvolupament internacional per als hospitals de referència de Barcelona, i també organitzem els serveis per a pacients estrangers.

Seguir llegint

Barcelona Medical Consulting (BMC) és l'empresa amb més experiència d'Espanya en l'organització de tractaments per a pacients estrangers.

Tractament a Barcelona

Programes de Formació i Consultoria per a directius de Serveis de Salut i professionals mèdics de diferents països.

Formació i Consultoria

Oferim serveis de consultoria i acompanyament expert per a projectes de desenvolupament internacional per a hospitals.

Desenvolupament internacional

Per què Barcelona?

En els últims 10 anys, Barcelona s'ha convertit en capital mèdica d'Europa, especialitzant-se principalment en casos d'alta complexitat.

Seguir llegint

Els nostres partners

Entre els socis estratègics i clients de BMC estan grans companyies, fundacions benèfiques, hospitals, universitats i autoritats de diferents països.

Contacta'ns

TELÈFON
+34 663 617 233
Email
info@bmc.cat
SOL·LICITUD
Enviar ara
DIRECCIÓ
Mirar mapa