BMC als Mitjans

Col·laborem en la preparació de publicacions i reportatges de televisió sobre medicina tant a Espanya com en altres països. D’altra banda, els mitjans parlen del nostre treball. Aquí publiquem només alguns dels reportatges en què hem participat: entrevistes amb els millors especialistes, programes dels principals canals de televisió…

Si el seu metge desprèn malenconia i pessimisme – millor canviar de metge !!!

Les pacients de tot el món acudeixen a ell per la seva reputació d’autoritat internacional en càncer de mama, però quan es reuneixen amb el Doctor … Es troben no només un especialista brillant sinó també una persona que encomana als seus pacients seguretat i inesgotable actitud positiva. Conegui a una de les persones més lluminoses de Barcelona: l’oncòleg Javier Cortés.

Seguir llegint

El cor d´un nen a les mans d´un cirurgià

El Dr. Raul Abella cada any té a les mans cors de 400 nens. Literalment. A aquest cardiocirurgià de Barcelona li arriben els nens amb cardiopaties més complexes de tot el món. Els pares dels seus petits pacients fins i tot van crear una associació poderosa. ¡Per explicar a altres pares sobre la seva experiència i que sempre hi ha una solució!

Seguir llegint

Ajudant a començar noves vides

El Dr. Ramírez és una figura llegendària. És com Roshal a Rússia, només que a Catalunya. Director de l’Institut Guttmann durant ja 25 anys, ha convertit l’hospital en el centre de referència internacional en neuro- rehabilitació. Lluitador incansable pels drets de les persones amb discapacitat. Líder carismàtic. I “CAP”, com en diuen en Guttmann, amb respecte, reverència i una mica de por. Perquè quan s’enfada …

Seguir llegint

Cirurgià dels jugadors del Barça

La sala davant del despatx del Dr. Cugat és un lloc insòlit. No hi ha un altre lloc on hom pot topar-se amb els millors jugadors de futbol del món! Excepte a l’estadi, és clar! Però allà, a l’estadi, estan molt lluny, mentre aquí, els veus asseguts tranquil·lament com a simples mortals esperant el seu torn. El Dr Cugat és el metge a qui aquests “déus” confien seu actiu més “car”: els seus genolls.

Seguir llegint

Neurocirurgia i Gaudí

Quina és la connexió entre la Sagrada Família i la medicina de Barcelona o entre Gaudí i els cirurgians moderns? La famosa presentadora de la televisió russa, Elena Malysheva, va descobrir tal connexió. I nosaltres l´hi hem ajudat.

Veure video

És molt més segur operar la columna vertebral per l’abdomen!

Hèrnies intervertebrals, discos desgastats de la columna, mal d’esquena … estan entre les queixes més comuns. Però operar la columna ha de ser l’últim recurs. Si finalment es realitza, en alguns casos és aconsellable fer-la no des del darrere, sinó per l’accés frontal. Sobre això ens explica un dels experts més prestigiosos en el tema, el Dr. Pablo Clavel.

Seguir llegint

Contacta'ns

TELÈFON
+34 663 617 233
Email
info@bmc.cat
SOL·LICITUD
Enviar ara
DIRECCIÓ
Mirar mapa