Per què Barcelona

En els últims deu anys Barcelona s’ha convertit en la capital de la medicina europea, especialitzant-se sobretot en els tractaments de casos d’alta complexitat: la majoria dels pacients estrangers arriben aquí per rebre el millor tractament possible a dia d´avui en els casos més complexos d’oncologia, cirurgia mínimament invasiva, cirurgia o oncologia infantil o per neuro-rehabilitació intensiva.

Centre Mèdic Teknon a Barcelona

EL RECONEIXEMENT INTERNACIONAL DEL SISTEMA SANITARI CATALÀ

El sistema sanitari català està reconegut per l’OMS com un dels més eficaços del món, i segons els rànquings mundials que valoren els indicadors de qualitat – com ara els de LANCET, Newsweek o BLOOMBERG …- el sistema espanyol, i en particular el Català, està entre els millors del món, per davant de països tan modèlics com França o Alemanya. La més alta preparació de tot el personal mèdic, l’ús generalitzat de les tecnologies i tècniques més avantguardistes, el rigorós sistema de planificació, control i garanties – són aspectes que defineixen un dels més efectius sistemes de salut.

LA REPUTACIÓ DELS MILLORS ESPECIALISTES DE BARCELONA

Entre les persones dels que s’enorgulleix més Barcelona es pot nomenar una llista dels metges reconeguts a nivell mundial. Dr. Josep Baselga, Javier Cortés, Josep Tabernero, Rafael Rosell (oncologia), Eduard Gratacós (medicina fetal), Raúl Abella i José María Caffarena (cardiocirurgia infantil), els cirurgians Antonio de Lacy, Juan Carlos García-Valldecasas, Ramon Cugat o Antonio Alcaraz – són només algunes de les autoritats mundials en aquestes disciplines que exerceixen a Barcelona.

EFICÀCIA DELS TRACTAMENTS, AVALADA PER RESULTATS OBJECTIUS

Els hospitals de Barcelona, especialment aquells que estan integrats en el Sistema Nacional de Salut, estan obligats a auditar els seus resultats i presentar-los per comparar-los amb els principals centres nacionals i internacionals. Heus aquí només alguns: l’índex de supervivència en els hospitals de Catalunya en les operacions més complexes és un dels millors del món, sent record en algunes intervencions quirúrgiques (trasplantaments, cirurgia cardiovascular en nens, etc.). L’estada mitjana als hospitals d’aguts és de només 5-7 dies, i l’índex de complicacions i infeccions post-quirúrgiques és una de les més baixes del món. A Catalunya es registra la taxa de mortalitat infantil més baixa d’Europa (2,63 per cada 1000 naixements) – la segona millor del món.

CENTRES DE REFERÈNCIA EN DIVERSES ESPECIALITATS

Diversos centres de renom internacional es troben a la mateixa ciutat de Barcelona, reconeguts per ser referents mundials. Per exemple, seria difícil trobar a Europa un centre privat més prestigiós en càncer que l’Institut Oncològic IOB. Entre els seus especialistes figuren els més citats oncòlegs del món, creadors de noves tècniques, procediments de diagnòstic i noves teràpies. L’Hospital matern-infantil Sant Joan de Déu és un dels centres pediàtrics més prestigiosos del món. A Barcelona també es troba l’hospital de neuro-rehabilitació, l´ Institut Guttmann, reconegut com a centre de referència en neuro-rehabilitació a nivell internacional.

Quiròfan Optimus de nova generació a l´Hospital Clínic de Barcelona

INNOVACIÓ EN MEDICINA

Els centres de Barcelona són pioners indiscutibles de la innovació biomèdica: el primer trasplantament complet a tot el món, la primera operació en els bronquis d’un fetus de 21 setmanes a l’úter matern per salvar la vida del nen, la primera extracció de la vesícula biliar per la boca – aquests són només alguns exemples de les fites a nivell mundial. Avui a Barcelona es duen a terme més assaigs clínics en el camp de l’oncologia que en qualsevol altre centre del món. I són moltíssims els descobriments en el camp de l’oncologia, la neurologia o la medicina regenerativa publicats per primera vegada pels metges-investigadors de Barcelona.

TECNOLOGIA AVANTGUARDISTA EN UN AMBIENT EXCLUSIU ... I BARCELONA MATEIXA.

La tecnologia d’última generació amb què compten els centres es combina amb el més alt nivell de confort, calidesa i excel·lent tracte humà del personal sanitari. Els centres de referència de Barcelona han estat concebuts i construïts tenint en compte les més altes exigències actuals sobre confort i funcionalitat; molts d’ells han estat premiats en concursos internacionals pel seu disseny, en què cada detall està pensat per fer l’estada del pacient i la seva família el més agradable possible. Finalment, l´estància durant el tractament a Barcelona – una de les ciutats més belles i més feliços del món – és un “detall” important. El seu clima mediterrani, fantàstica energia i el mar blau enfront de la ciutat – com demostra la vida mateixa, és bona garantia de la disposició més positiva i bon ànim per al pacient i la seva família.

Contacta'ns

TELÈFON
+34 663 617 233
Email
info@bmc.cat
SOL·LICITUD
Enviar ara
DIRECCIÓ
Mirar mapa