El nostre equip

El nostre equip internacional està format de professionals amb àmplia experiència en el món de la medicina: tant metges com especialistes en màrqueting, assessors, coordinadors i traductors – reconeguts experts del sector sanitari d’Espanya. A més, involucrem en el treball sobre diferents projectes als més destacats organitzadors de la sanitat de Catalunya, investigadors biomèdics i arquitectes hospitalaris, a l’adreça de les fundacions i les companyies internacionals.

Marc, Ilsia, Olga, Natalia, Enric

Potser el més important que ens converteix en autèntic equip és que a tots ens il·lusiona i omple na d’orgull allò que fem, i ens esforcem en ser auto-exigents i dignes de confiança dels nostres pacients i partners.

Olga Solovieva
Directora Barcelona Medical Consulting
Directora de la companyia que respon per estratègia de desenvolupament i sinergia entre diferents línies de treball, així com per inculcar i mantenir el "estil" i valors al projecte. Durant els últims 10 anys respon pels projectes de desenvolupament internacional per als principals hospitals de Barcelona i és representant de diversos hospitals davant dels mitjans de comunicació, organitzacions i autoritats en altres països.

És responsable per anàlisi i planificació estratègica, consultoria en desenvolupament internacional amb dedicació personal en les relacions amb governs estatals i regionals, així com amb clients estratègics, institucions sanitàries, asseguradores, fundacions benèfiques, universitats d’altres països. Dirigeix l’equip humà de BMC dedicat a la gestió d’assistència mèdica per a clients corporatius i particulars en hospitals de Barcelona: una activitat en què el seu equip està reconegut com a referent del país. Per seva iniciativa seva, la companyia manté actius diversos programes solidaris d’assistència per a nens amb diverses patologies, així com programes per divulgació de l’experiència de l’avantguarda en medicina i organització sanitària.

Seguir llegint
Ilsia Ibraguimova
Coordinadora Àrea Pacients
Coordinadora Àrea Pacients, que respon per coordinació i supervisió de treball de casi-managers i traductors de la companyia, assegurant atenció oportuna i correcta a pacients en diferents idiomes.

Durant els últims set anys treballa en el sector de sanitat de Catalunya: al principi com a traductora i casi-manager, després com a coordinadora d’Àrea de pacients estrangers de Barcelona Medical Consulting. Ilsia és la responsable directa de la comunicació amb pacients de la companyia i amb el personal d’hospitals de Barcelona, coordinació de treball dels traductors i preparació de traducció de documentació mèdica, així com elaboració de documentació necessària per a tramitacions bancàries / administratives / consulars de països; supervisa suport logístic als pacients. Es dedica personalment a l’acompanyament i traducció per a pacients i les seves famílies en casos d’alta complexitat i possiblement té la major experiència a Espanya en gestió d’aquests casos.

Seguir llegint
Enric Mayolas
Cap de Programes de Formació
Cap de Programes de Formació en Gestió Hospitalària, responsable de coordinació de projectes d'intercanvi d'experiències en sanitat, així com de programes de qualitat i acreditació internacional per a hospitals.

Doctor Enric Mayolas ha estat director de diversos hospitals, organitzador de sanitat, professor de gestió de serveis de salut, Director de les relacions internacionals del Departament de salut de Catalunya, responsable de diversos projectes d’internalització del sector hospitalari. En BMC respon per la coordinació de programes d’intercanvi d’experiències en sanitat que realitzem per institucions de diferents països. És especialista en temes de reformes sanitàries i polítiques de salut, avaluació de resultats, control de qualitat i acreditacions internacionals. Gràcies al treball d’Enric, podem oferir als nostres clients algunes eines que s´han implementat a Catalunya per construir un dels models sanitaris més eficients del món.

Seguir llegint

Contacta'ns

TELÈFON
+34 663 617 233
Email
info@bmc.cat
SOL·LICITUD
Enviar ara
DIRECCIÓ
Mirar mapa