Missió & Valors

La nostra Missió

  • Ajudar al sector hospitalari català en estratègies d’internalització i contribuir a la construcció de la marca Barcelona – destinació mèdica de prestigi.
  • Proporcionar una gestió integral per als clients corporatius i particulars estrangers en els hospitals de Barcelona tot garantint un servei expert, segur i personalitzat.
  • Divulgar l’experiència de l’avantguarda en medicina i organització sanitària. Internacionalitzar les millors pràctiques en Medicina.
Embaixadors d´Armènia i Kazajstan convidats per l´Institut Guttmann

Els nostres Valors

El que més valorem en la nostra gent i el que més volem transmetre en cada actuació nostra és la capacitat de ser rigorosos i eficaços i alhora apassionats, enèrgics i humans. Sense la més alta autoexigència és impossible esdevenir veritable expert, sense la passió, sensibilitat i afany de servei no hi ha res a fer en el nostre sector. Pensem que només combinant aquestes dues facetes es pot guanyar la veritable confiança – el més valuós que ens uneix amb els nostres clients.

- Rigor i Exigència

Ens comprometem a fer el nostre treball de manera perfeccionista i rigorosa, a assolir l’excel·lència i en complir amb les premisses pactades amb els nostres clients i col·laboradors. L’obsessió amb una execució excel·lent s’ha de veure tant en grans projectes com en els petits detalls. No ens agrada la paraula “gairebé”; intentem sempre buscar la millor resposta i la millor solució.

- Competència i excel·lència

Formem un equip en el qual cadascun aporta la seva gran experiència, i entre tots som capaços de buscar i proporcionar els resultats i solucions realment eficaces. Si acceptem la responsabilitat de resoldre un determinat problema i donar solució és perquè tenim la capacitat per gestionar aquest cas de manera experta.

Ania Kashirina després de ser operada del cor, amb la nostra coordinadora Ilsia

- Comunicació franca i empatia

El nostre treball exigeix a cada membre de l’equip saber comunicar-se bé amb la gent i ser capaços de conrear relacions amb les persones. A part d’això, apreciem l’estil d’aquesta comunicació: oberta, directa, propera, sense barreres jeràrquiques, i respectuosos amb tothom. Finalment, pensem que, sense empatia humana, sense capacitat de posar-se al lloc de l’altre … simplement no hi ha res a fer en la nostra professió.

- Compromís i Integritat

Ens comprometem a fer sempre el correcte. Fins i tot quan el correcte pugui no ser-ne còmode o avantatjós. A vegades és més senzill de satisfer un client amb una resposta que vol sentir en comptes de la resposta que creiem encertada, deixar de buscar una solució que és difícil de trobar, o simplement -se un reglament molest, però necessari. Creiem que no ens ho podem permetre. Farem el correcte, i serem valents per fer-ho.

- Vocació de servei

Gaudim de la feina que fem, i això es nota. Pensem que és millor pecar d’obsessius, que d’indiferents. Ens apassionem amb les persones i amb projectes, intentem sempre posar-nos al lloc del nostre client, però tot aportant una mirada i coneixement que s´hi afegeixen. Contagiem l’energia i enfocament positiu. I creiem que quan fem molt bé la nostra feina – contribuïm a millorar una mica el món.

Contacta'ns

TELÈFON
+34 663 617 233
Email
info@bmc.cat
SOL·LICITUD
Enviar ara
DIRECCIÓ
Mirar mapa