Perfectionists in healthcare

La nostra història

No ens agrada el terme "turisme mèdic". Ens sembla que té poc a verure amb nosaltres i menys encara amb els nostres pacients. Amb tot, duem organitzant assistència programada tot un rècord de pacients estrangers a Espanya, i rebem per formació i consultoria un nombre rècord de directius de tot el món. Com és això?

Missió & Valors

Allò que més valorem en la nostra gent i que més volem transmetre en cada actuació és la capacitat de ser rigorosos, eficaços i alhora apassionats, càlids i humans.

Per què BMC?

Una experiència d'èxit demostrada

Alta especialització

Una elecció argumentada

Efectivitat: qualitat + rapidesa + fiabilitat

Assistència del seu coordinador personal 24/365

Un únic interlocutor per a qualsevol cas

Els nostres valors

Confiança envers l'organització i excel·lents referències

El nostre equip

El nostre equip internacional està format de professionals amb àmplia experiència en el món de la medicina: com ara metges, especialistes en màrqueting, assessors, coordinadors i traductors - reconeguts experts del sector sanitari d'Espanya. A més, involucrem en el treball sobre diferents projectes els més destacats organitzadors de la sanitat de Catalunya, investigadors biomèdics i arquitectes hospitalaris, la direcció de les fundacions i les companyies internacionals.

Olga Solovieva Directora Barcelona Medical Consulting
Olga Solovieva

Directora de la companyia que respon per estratègia de desenvolupament i sinergia entre diferents línies de treball, així com per inculcar i mantenir el "estil" i valors al projecte. Durant els últims 10 anys respon pels projectes de desenvolupament internacional per als principals hospitals de Barcelona i és representant de diversos hospitals davant dels mitjans de comunicació, organitzacions i autoritats en altres països.

Ilsia Ibraguimova

Coordinadora Àrea Pacients, que respon per coordinació i supervisió de treball de casi-managers i traductors de la companyia, assegurant atenció oportuna i correcta a pacients en diferents idiomes.

Enric Mayolas

Cap de Programes de Formació en Gestió Hospitalària, responsable de coordinació de projectes d'intercanvi d'experiències en sanitat, així com de programes de qualitat i acreditació internacional per a hospitals.

Contacta'ns

TELÈFON
+34 663 617 233
Email
info@bmc.cat
SOL·LICITUD
Enviar ara
DIRECCIÓ
Mirar mapa