Testimonis

En aquesta pàgina trobareu comentaris sobre la nostra feina. Pacients, directors d’ hospitals de Barcelona, fundacions benèfiques i institucions internacionals, amb les quals treballem, i que van respondre a la nostra sol·licitud de compartir les seves impressions.

Si jo no fos jo, i si no treballés en Rusfond, on els pares tenen l'última paraula sobre el lloc on s'operaran els seus nens, jo em guiaria pel principi de "Només a Barcelona".
Lev Ambinder President Fundació Benèfica Rusfond (Rússia)
Veure més
Em van diagnosticar càncer de mama durant una operació "senzilla" per extirpar un petit "quist" a Rússia. Va resultar ser que era càncer en una etapa avançada. En aquell moment, el desembre de 2011, jo tenia 41 anys i el meu fill petit, tan sols 5.
Tatiana Nosenko Ex - pacient d'Institut Oncologico IOB d'Hospital Quiron (Rússia)
Veure més
Barcelona Medical Consulting, gràcies als seus excel·lents serveis i a la proximitat i compromís envers els pacients que hi assisteix, ha sabut guanyar-se la nostra confiança i arribar a ser una peça essencial per a l'atenció dels pacients estrangers que trien el nostre hospital per rebre la neurorehabilitació especialitzada que necessiten.
Dr. Josep M. Ramírez Director de l'Institut Guttmann (Espanya)
Veure més
AL FINAL CONSEGUIM ARRIBAR A L´ HOSPITAL DEXEUS, AL GRAN DR. ABELLA!

Аnastasia Burmistrova Mamà de Vika després de la correcció radical d´ una greu cardiopatia congènita en l´ Hospital Dexeus (Rusia)
GRÀCIES A DÉU QUE ENS HEM DECIDIT PER ESPANYA!

Valentina Kalinina Mamà de Sofia de 4 anys, després d'operació de cor per la hipoplàsia Esquerra, a Hospital Dexeus (Rússia)
HA SOBREVISCUT, I AL FINAL ES VA AIXECAR, VA COMENÇAR A CAMINAR I VA SORTIR PEL SEU PROPI PEU DE L'HOSPITAL.

Andrei Krupka Padrastre de Artem Tsyganov, sobre rehabilitació després de TCE (traumatisme crani-encefàlic) a l'Institut Guttmann (Rússia).
BMC, l'empresa que dirigeix la Sra. Olga Solovieva, col·labora amb el nostre hospital des d'anys i s'ha guanyat una sòlida reputació.
Dr. Manuel Del Castillo Director Hospital Sant Joan de Déu (Espanya)
Veure més
Casualitat o no? La nostra voluntària Olga Solovieva, que en els difícils anys 90 treballava amb nosaltres els caps de setmana a l'Hospital Clínic Infantil a Moscou, ha acabat sent la nostra col·laboradora a Barcelona. Quan fa 10 anys va començar a treballar ja no com a voluntària sinó com a professional en l'àmbit de la salut s'ha convertit en una figura molt respectable en el món dels hospitals d'Espanya.
Lina Saltykova Presidenta de la Fundació Benèfica Deti.Msk.Ru (Rússia)
Veure més
Quan anàvem amb la meva filla Ania per tractar-se a un nou país amb idioma que no enteníem això ens feia por. Però tan bon punt vam arribar, ens va rebre i va explicar tot la coordinadora de BMC Ilsia, la qual ens va donar suport en tot moment.
Kristina Kashirina mama de l'Anna, després d'operació cardíaca per la atrèsia valvular pulmonar a l'Hospital Dexeus (Rússia)
Veure més
EL DOCTOR ABELLA ENS HA REGALAT UNA SEGONA VIDA, AIXÍ DE SENZILL.

Després de l'operació que va realitzar, va venir a l'habitació i va dir: "al seu fill no cal fer-li cap altra operació". Aquests minuts van ser per a mi la felicitat absoluta!

Kristina Lozovaya mama de petit Yan, després d'operació del cor pel ventricle únic a l'Hospital Dexeus (Rússia)
EL MEU FILL EM VA DIR LA SEVA PRIMERA FRASE EN 9 ANYS.

Exactament després de dues setmanes de rehabilitació a l'Institut Guttmann el meu fill em va dir la seva primera frase en 9 anys.

Snezhanna Bezuglova mama de Vladislav, sobre rehabilitació en Institut Guttmann (Rússia)
La Directora de BMC Olga Solovieva és una excel·lent professional amb una dilatada experiència en la definició i el desenvolupament d'estratègies de negoci internacional.
Patrick Torrent Queralt Director Executiu de l'Agència Catalana de Turisme (Espanya)
Veure més
Expresso la meva gratitud a l'equip de Barcelona Medical Consulting i personalment a la seva directora Olga Solovieva per l'altíssim nivell de professionalisme en l'organització i realització d'una sèrie de cursos per als directors / es de les principals organitzacions mèdiques de Moscou.
Konstantin Tsaranov Director Programa de Desenvolupament de Sanitat de la Universitat de Govern de Moscou (Rússia)
Veure més
Ens van donar 1 setmana per decidir. O urgentment entreu al nostre quiròfan de Khaborovsk o us aneu on vostès vulguin.
Nadezhda Savinskaya, mare de Ostap, després del tractament del reflux vesicoureteral i la malaltia de Perthes a l'Hospital Sant Joan de Déu (Rússia)
Veure més
Després de tan sols un mes de treball vaig poder veure de nou el meu braç funcionant al 80%.
Alexander Zhabarovskiy sobre neurorehabilitació a l'Institut Guttmann (Bielorússia)
Veure més
Totes les fases de l'operació van transcórrer en les millors condicions, i l´operació va ser un èxit, per això vaig tornar a tenir esperances d´una vida millor.
Ali Amini després d'operació ortopèdica a Barnaclinic- Hospital Clínic (Marroc)
Veure més
El personal és eminentment professional i d'una amabilitat i atenció que fan que les persones allà ateses se sentin com a casa, envoltades d'afecte, de confiança i d'esperances.
Paola i Pedro Padilla sobre neurorehabilitació a l'Institut Guttmann (República Dominicana)
Veure més
El nivell d'equipament i l'organització del treball de la clínica, l'actitud atenta i sensible del personal mèdic i l'alta qualificació dels especialistes em van causar una gran impressió.
Vladimir Gauf ex pacient de l'Institut Oncològic IOB de l'Hospital Quiron (Rússia)
Veure més
I quan ens van receptar hormones per punxar fins a la pubertat, vaig decidir anar-me'n a l'estranger. Una amiga em va recomanar l'Hospital Sant Joan de Déu a Barcelona.
Svetlana Lebedeva mare de Milana, després del diagnòstic a l'Hospital Sant Joan Deu (Ucraïna)
Veure més

Contacta'ns

TELÈFON
+34 663 617 233
Email
info@bmc.cat
SOL·LICITUD
Enviar ara
DIRECCIÓ
Mirar mapa