Al costat del pacient

PER QUÈ BARCELONA

En els últims deu anys Barcelona s'ha convertit en la capital de la medicina europea, especialitzant-se sobretot en tractaments de casos d'alta complexitat: la majoria dels pacients estrangers arriben aquí per rebre el millor tractament en els casos més complexos d'oncologia, cirurgia mínimament invasiva, cirurgia i oncologia infantil o per neuro-rehabilitació intensiva.

Serveis per al pacient Què passa quan BMC rep la sol·licitud del pacient?

Primer contacte

Després de rebre la informació mèdica completa del pacient, la traduïm i contactem amb els principals especialistes, tot oferint al pacient la informació detallada sobre els hospitals i metges.

Pla de tractament

BMC coordina el programa mèdic amb l'hospital i els especialistes, confirma amb el pacient les dates del viatge i respon detalladament qualsevol pregunta.

Visat & Organització del Viatge

Assumim la solució i coordinació dels assumptes administratius i d'organització relacionats amb el tractament a Barcelona per a pacients privats i corporatius.

Tractament i tornada a casa

El seu coordinador personal li assistirà en el seu idioma nadiu en qualsevol moment els 365 dies de l'any durant tota l'estada en el tractament abans de la seva partida cap a casa.

Especialitats mèdiques

Cardiologia i cardiocirurgia
ONCOLOGIA
Pediatria i cirurgia infantil
Urologia, Nefrologia i Andrologia
Trasplantaments
Neuro-rehabilitació
Obstetrícia, ginecologia i medicina reproductiva
Cirurgia ortopèdica, traumatologia i medicina esportiva
Cirurgia Plàstica, Estètica i Reconstructiva
Neurocirurgia
Els especialistes d'Espanya Josep Brugada, Valentí Fuster, Antonio Bayés de Luna estan entre els cardiòlegs més citats del món; d'altra banda, aquí treballen els cardiocirurgians que demostren la millor relació entre Aristòtil Score i supervivència.
Seguir llegint
L'Institut Oncològic IOB de Barcelona està reconegut com un dels millors centres privats d'oncologia del món: els noms dels especialistes que treballen aquí són noms d'oncòlegs que han descobert nous tractaments contra el càncer.
Seguir llegint
La pediatria és l'esfera de la medicina en què Barcelona rep un nombre rècord de pacients. Des d´ operacions per a nens encara a l'úter de la mare, fins a operacions cardiovasculars més complexes, i el tractament del càncer infantil.
Seguir llegint
Fa poc, l'equip d'especialistes de l'hospital universitari Hospital Clínic va celebrar 50 anys des del primer trasplantament de ronyó d'Espanya realitzat en el seu hospital. Des de llavors, els especialistes de l'hospital van realitzar més de 4.000 trasplantaments de ronyó més de 800 d'ells de donant viu.
Seguir llegint
Trasplantaments és l´ orgull d'Espanya. Ja durant 25 anys seguits el país és el centre d'atenció dels mitjans de comunicació internacionals, batent de nou el seu propi rècord mundial en el nombre de donants i trasplantaments d'òrgans.
Seguir llegint
L´Hospital Universitari Institut Guttmann és un centre de referència en neuro-rehabilitació a nivell internacional. Adults i nens després de traumatisme crani-cefàlic, lesions medul·lars, ictus i altres problemes d'origen neurològic poden rebre aquí el tractament medicoquirúrgic i rehabilitació integral.
Seguir llegint
Un gran nombre de persones de tot el món trien Espanya per al tractament de malalties ginecològiques o per a reproducció assistida: per exemple, només entre les parelles europees que van a un altre país per a teràpia d'infertilitat, el 40% trien Espanya, i sobretot, Barcelona per al tractament.
Seguir llegint
Barcelona pot anomenar-se la "capital de la medicina esportiva" del món. Per exemple, el Dr. Ramon Cugat és un cirurgià estel·lar, en el veritable sentit de la paraula. “Els genolls dels millors atletes d'Europa han passat per les seves mans!”
Seguir llegint
Espanya és un dels països amb el major nombre de cirurgies plàstiques al món: aproximadament 450.000 persones a l'any se sotmeten a algun tipus de procediment de cirurgia plàstica, i això tenint en compte que al país la població és de només 46 milions!
Seguir llegint
Molts neurocirurgians de Barcelona són experts de talla mundial. Entre ells, autoritats en tècniques mínimament invasives, com ara la neurocirurgia robòtica, neuro-navegació o neuro-endoscòpia; o doctors, com ara Enric Ferrer, Gerardo Conesa o Pablo Clavel.
Seguir llegint

Hospitals de Barcelona

L'Hospital Quirón a Barcelona és un centre general privat amb reputació d'hospital punter a Espanya. Possiblement el millor equip quirúrgic del país està reunit a l'hospital i consisteix de veritables estrelles. Per la seva banda, l'Institut Oncològic IOB, que desenvolupa la funció de servei d'oncologia de Quirón, està reconegut com a centre oncològic punter a nivell mundial.
L'Institut Guttmann és un dels principals centres de neuro-rehabilitació al món. L'hospital s'especialitza en la rehabilitació intensiva dels pacients més greus després d'un ictus, traumatisme cranioencefàlic, lesió medul·lar, pacients amb paràlisi cerebral infantil, ELA i altres malalties neurològiques ...

Revisió de salut

No hi ha millor manera per prevenir o detectar una malaltia que una revisió mèdica regular. L'examen mèdic complet CHECK-UP que oferim involucra els millors especialistes, utilitza les darreres tecnologies de diagnòstic i li assegura el màxim confort permetent realitzar un examen detallat en un sol dia.

Preguntes freqüents

Informació addicional per a pacients internacionals sobre el tractament a Barcelona i l'organització del viatge. Si encara no ha trobat en aquesta secció la informació que li interessa, sempre pot comunicar-se amb nosaltres: estarem encantats de respondre qualsevol de les seves preguntes.

Contacta'ns

TELÈFON
+34 663 617 233
Email
info@bmc.cat
SOL·LICITUD
Enviar ara
DIRECCIÓ
Mirar mapa