Serveis per al pacient

Som conscients de totes les dificultats amb què s’enfronten els pacients estrangers que han optat pel tractament en un hospital a un altre país, i treballem per ajudar a resoldre-les.

Estem organitzant tractaments a Barcelona per a les fundacions benèfiques, grans empreses i pacients privats de diversos països, i ho fem per encàrrec dels millors hospitals de Barcelona.

Llavors, en què podem ajudar-lo?

TRADUCCIÓ, COMUNICACIÓ RÀPIDA I ELECCIÓ ARGUMENTADA DE L´ESPECIALISTA

Una vegada que rebem la informació mèdica completa del pacient, la traduïm i contactem amb els principals especialistes, oferint al mateix temps al pacient informació detallada sobre hospitals i metges. En 24 hores, el seu historial mèdic, ja traduït a l’espanyol, estarà a disposició del millor especialista. Aquest mateix dia, quan la resposta de l’especialista estigui a punt, traduirem i li enviarem el seu programa del tractament i el pressupost de l’hospital. Una elecció argumentada del millor especialista, una traducció competent i gratuïta de la informació mèdica entrant i sortint, l’estricte compliment de la llei sobre protecció de dades personals, garantia d’una comunicació ràpida en el seu idioma, respostes a totes les preguntes addicionals sobre hospitals i organització del programa en un temps rècord – són els nostres compromisos. Des del primer dia el seu coordinador personal estarà en contacte amb vostè.

COORDINACIÓ DEL PLA DE TRACTAMENT

Si el pacient confirma la seva intenció d’acudir per rebre tractament, BMC coordina el programa mèdic amb l’hospital i els especialistes per organitzar-ho de la manera més ràpida i convenient possible, confirma les dates del viatge amb el pacient i respon detalladament a qualsevol pregunta.

VISAT & ORGANITZACIÓ DE VIATGE

Assumim la solució i coordinació dels assumptes administratius i d’organització relacionats amb el tractament a Barcelona per a pacients privats i corporatius. No importa si necessita ajuda per obtenir un visat urgent, organitzar un avió sanitari des d’un racó més llunyà del món, solucionar qüestions burocràtiques o preparar documents bancaris, necessita una recomanació d’allotjament a Barcelona o organització de trasllat, ambulància o xofer personal: hi som per resoldre de manera competent qualsevol problema.

SUPORT DURANT UNA ESTADA AL TRACTAMENT

El seu coordinador personal l´ assistirà en el seu idioma en qualsevol moment els 365 dies de l’any durant tota l’estada al tractament abans de la seva tornada a casa: disposarà d´una persona específica amb la qual pot comunicar-se per telèfon o correu electrònic. Aquest servei és gratuït per a tots els nostres pacients. D’altra banda, si voleu que un traductor especialitzat en temes mèdics l’acompanyi, li recomanarem excel·lents especialistes, de llur professionalitat i qualitats humanes podem respondre. Durant la seva estada, serem el seu confident davant la institució mèdica on s´hi tracti; confident capaç de resoldre ràpidament qualsevol problema, aconseguir un canvi d’horari, una resposta ràpida als problemes més complexos i simplement estarem al seu costat per resoldre qualsevol dubte. Fem que la seva estada a Barcelona i la comunicació amb l’hospital sigui més simple i confortable. Al final del tractament traduirem l´ informe final al seu idioma i l’ajudarem en tots els assumptes relacionats amb el retorn al seu país d’origen. Si en tornar a casa necessita aclarir alguna cosa amb un especialista, sempre estarem encantats de proporcionar-li el seu feedback.

 

També pot llegir les explicacions sobre els serveis prestats per BMC a la secció “Preguntes freqüents” i obtenir-ne explicacions detallades tot escrivint a info@bmc.cat

 

Contacta'ns

TELÈFON
+34 663 617 233
Email
info@bmc.cat
SOL·LICITUD
Enviar ara
DIRECCIÓ
Mirar mapa