Solucions eficaces per a la Sanitat

Programes de Formació i Consultoria en Sanitat

Assistència tecnica:

Què oferim?

 • Programes de Formació i intercanvi d’experiències per a directius de Serveis de Salut i professionals mèdics.
 • Consultoria en serveis de salut.

Per a qui?

Els nostres programes estan adreçats a directius d’Institucions Sanitàries tant públiques com privades, responsables de polítiques de salut de diferents països.

Почему?

Espanya i especialment Catalunya destaquen per haver aconseguit en temps rècord – en 15 anys – convertir el seu sistema sanitari i el procés realitzat en referent a nivell internacional. Resultat de gran inversió financera? En absolut: tenim els indicadors de qualitat entre els millors del món, la satisfacció d’usuaris també és una de les més altes entre tots els països – tot i una despesa relativament baixa … Catalunya és un exemple de com – a través de una excel·lent planificació, estructuració de diferents recursos i incorporació progressiva de les millors pràctiques es pot crear un sistema eficient, amb excel·lents resultats amb una despesa moderada.

Molts dels experts catalans que realitzen assistències tècniques sobre l’organització i gestió de sistemes sanitaris estan entre els més sol·licitats per organitzacions internacionals (OMS, OPS, WB, BERD, BID, AB, etc.)

Conferència a Kíev sobre formació d´especialistes a Espanya

Al llarg de molts anys l'equip de BMC s'ha especialitzat en l'organització de programes formatius, intercanvi d'experiències, benchmarking i serveis de consultoria assistència tècnica en Sanitat i Gestió Hospitalària per a altres països: cada any organitzem uns 15 projectes amb els més reconeguts experts de cada especialitat.

Programes de Formació i intercanvi d'experiències

Programes de formació a mida i amb diferents temaris adaptats. Organització de Visites / Seminaris de formació; Stages formatius, Programes de formació per a directius i gestors sector salut; Tallers i cursos en gestió sanitària. Entre els temes més sol·licitats estan:

 • Sistemes de Salut i gestió hospitalària: Disseny de polítiques, Grans instruments de planificació, Plans sectorials, Sistemes de pagament, Polítiques de RRHH. Sistemes retributius, Sistema de Formació d’Especialistes, Política farmàcia. Compra i logística. Història clínica compartida. Col·laboració Públic – Privat en sanitat. Indicadors de qualitat i avaluació de resultats. Programes i millora de qualitat.
 • Organització per sectors: organització de servei de trasplantaments; model d’organització de neuro-rehabilitació; serveis pal·liatius.
 • Serveis Clínics per especialitats. Noves tècniques, re-certificació, formació continuada.

SERVEIS DE CONSULTORIA EN SANITAT: ASSISTÈNCIA TÈCNICA

– Sistemes de Salut: Disseny de polítiques, Grans instruments de planificació, Plans sectorials, Sistemes de pagament, Polítiques de RRHH. Sistemes retributius, Sistema de Formació d’Especialistes, Política farmàcia. Compra i logística

– Anàlisi de Situació / Nivell de Gestió de Centres:

 • Diagnòstic Ràpid d’un Centre,
 • InnoQ: Diagnòstic nivell d’innovació d’una organització
 • Workshop d’Innovació,
 • Els sistemes d’informació

 

– Planificació de serveis i estructures. (Hospitals, centres de salut, residències ,etc. ) per al sector públic o establiments privats

 • Pla de necessitats
 • Plans funcionals
 • Business Plan

 

– Suport a la Construcció de centres sanitaris

– Plans d’obertura i trasllat de centres.

– Plans de Qualitat i Seguretat dels Pacients, Suport i acompanyament a l’acreditació JCI, EFQM, etc.

– Creació centres de formació. Disseny plans formatius, acords amb partners.

– Consultoria per a projectes de franquícies, Joint -Venture, etc.

Contacta'ns

TELÈFON
+34 663 617 233
Email
info@bmc.cat
SOL·LICITUD
Enviar ara
DIRECCIÓ
Mirar mapa